Kook- en bakatelier


Niet enkel de lekkerbekken vinden hier hun plezier, maar ook de bewoners die op culinair vlak talent hebben komen hier aan hun trekken.
Van maandag tot vrijdag is men druk in de weer om onze huisproducten klaar te maken.

Iedereen komt hier aan zijn beurt: van het snijden van groenten, het kneden en uitrollen van de deeg, het aanbakken van het vlees, het malen van kaas en dit alles dan om toveren tot een lekkere pizza of lasagne.

Pizza's beleggen Verse gemalen kaas op de pizza Afgewerkte pizza's


Ook verse garnalen worden hier zorgvuldig gepeld en verwerkt tot de beste garnaalkroketten.

Bewoners pellen garnalen Gepelde garnalen Afwerking van de kroketten met paneermeel Een bord garnaalkroketten


Al deze producten vinden hun weg naar vrienden en sympathisanten van Huis 45, die de producten waarderen.
Laten we zeker de desserten en het gebak niet vergeten die op vrijdag gemaakt worden om er dan tijdens het weekend van te genieten.
Dit alles wordt gemaakt met de grootste zorg en aandacht voor de voedselhygiƫne. We voldoen uiteraard aan de HACCP-wetgeving.

Weet je dat we een volledig gamma hebben van producten, het is de moeite waard om eens te informeren en zeker te consumeren.